• Gratis levering in onze buurt
  • Uitmuntende dienst na verkoop
  • Stock van ~50000 artikelen

Als STIHL verdeler bieden we u enkel het beste gereedschap

Als ijzerwaren en gereedschappen winkel is Cop Tools een officiële verdeler van heel wat grote merken als Gedore, Hitachi, Gardena en natuurlijk ook STIHL. Dit merk staat bekend om de productie van zijn machines voor tuinonderhoud. Elke machine en elektrische gereedschap van STIHL kenmerkt zich door zijn innovatieve technologie en zijn krachtige, maar stille werking. Kwaliteit triomfeert steeds en omdat Cop Tools enkel het beste biedt aan klanten, zijn we al jarenlang verdeler van het merk.

Welk elektrisch gereedschap van STIHL kan u van dienst zijn?

Wij beschikken over de volledige catalogus van het STIHL gamma, waardoor u allerlei elektrisch gereedschap en andere toestellen bij ons kunt aanschaffen. Denk zo bijvoorbeeld aan kantenmaaiers, kettingzagen, reinigingsmachines en elektrische zagen. Wat voor elektrisch gereedschap van STIHL u ook maar nodig heeft, ons team van ervaren en enthousiaste medewerkers helpen u graag in uw zoektocht naar het ideale product.

Hoge druk reiniging
houtbewerking

STIHL machines voor iedereen

STIHL biedt een ruim aanbod aan machines, voor zowel de particulier als de professional. Dus of u nu een bosarbeider bent of uw privétuin wilt onderhouden, u vindt altijd het juiste gereedschap bij de STIHL verdeler. Bij Cop Tools voorzien we u graag van deskundig advies, gebaseerd op onze drie generaties ervaring. Wacht niet langer en breng en bezoek aan onze groothandel in Boom. Hier vindt u bovendien ook alles om veilig aan het werk te gaan, van gepaste kledij tot oog- en oorbescherming. Ontdek het zelf en kom langs. Nog vragen? Stel ze telefonisch via 03 888 16 72.

Neem contact op

  • Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.
    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid