Úw specialist in ijzerwaren, gereedschappen, bevestigingsmaterialen, machines,…

Wie zijn we?

– Groot-en kleinhandel in gereedschappen, machines en bevestigingsmaterialen
– 5500 m² verkoop- en stockageruimte met ruime parking
– Meer dan 50 000 artikelen in voorraad
– Eigen herstel- en leverdienst
– Cop Tools vertegenwoordigt de meest grote merken, gereedschappen en machines.

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons op info@coptools.be of 03 888 16 72.

BENT U…

Een vakman of professionele doe-het-zelver en op zoek naar ijzerwaren, gereedschappen, bevestigingsmaterialen of machines?
Dan bent u bij Cop Tools aan het juiste adres!

WAAROM KIEZEN VOOR COP TOOLS?

kwaliteit

Kwaliteit

Al 65 jaar is de missie van Cop Tools om gereedschappen, machines en ijzerwaren van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs aan te bieden voor zowel particulier, vakman als industrie. U VERDIENT DIT!

persoonlijk

Persoonlijk

Persoonlijk contact en advies staan bij ons centraal, zodat U zeker bent van de juiste aankoop voor Uw persoonlijk project of bedrijf. Wilt U graag een bezoek van een vertegenwoordiger op Uw bedrijf of komt U liever naar onze toonzaal? STEEDS TOT UW DIENST!

service

Service

Service voor én na verkoop. Gratis levering in onze buurt en afgesproken prijs daarbuiten. Herstelling van aangekochte machines en gereedschappen. Onze service, EEN MEERWAARDE VOOR UW PROJECT!

EIGEN HERSTELDIENST

Bij Cop Tools kan U terecht voor alle reparaties van de door u aangekochte machines & gereedschappen. Ook verrichten wij slijpwerk van kettingzagen, cirkelzagen en messen. Ketting- en lintzagen worden voor u op maat gemaakt. Tot slot kan U bij ons ook terecht voor draaiwerk. U verdient een goede service na verkoop!

atelier3
atelier6