• Gratis levering in onze buurt
  • Uitmuntende dienst na verkoop
  • Stock van ~50000 artikelen

Waarom kiezen voor gereedschap van HiKOKI bij de dealers van dit merk?

Er zijn heel wat redenen om te kiezen voor gereedschap van HiKOKI, vroeger gekend als Hitachi. Dit Japanse merk ontwikkelt immers al sinds 1948 innovatief gereedschap om elke klus te klaren. Kiezen voor dit gereedschap is dus kiezen voor innovatie gebaseerd op decennialange ervaring en kunde. Natuurlijk koopt u dit gereedschap best bij een van de officiële HiKOKI dealers. Cop Tools verwelkomt u graag. Er zijn weinig HiKOKI dealers die u een service bieden zoals u die vindt bij onze groothandel nabij Antwerpen.

Hoge druk reiniging
houtbewerking

Waarom kiezen voor Cop Tools?

Cop Tools biedt u drie generaties aan kennis en ervaring met ijzerwaren, veiligheidskleding en gereedschap, iets wat weinig andere dealers van HiKOKI kunnen evenaren. Zo bent u steeds verzekerd van deskundig advies bij uw keuze. Bent u een professional? Dan komen onze vertegenwoordigers graag langs om u te adviseren. De keuze is bovendien zeer ruim: in ons magazijn vindt u wel 50.000 artikelen. Van boor-schroefmachines tot plaatscharen en van boren en tappen tot generatoren. Als een van de gespecialiseerde HiKOKI dealers in België, kunt u bovendien ook in ons atelier terecht voor het herstel van uw gereedschap.

Kom langs en vind het perfecte gereedschap

Weet u al welk gereedschap u zoekt bij een gespecialiseerde winkel? Of vraagt u graag advies aan een HiKOKI dealer in uw buurt? In beide gevallen bent u van harte welkom in onze groothandel. Heeft u nog vragen vóór uw bezoek? Stel ze dan telefonisch. U bereikt ons op 03 888 16 72.

Neem contact op

  • Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.
    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid