• Gratis levering in onze buurt
  • Uitmuntende dienst na verkoop
  • Stock van ~50000 artikelen

Groothandel met ruim aanbod elektrisch gereedschap in Boom, nabij Antwerpen

In onze groothandel vindt u een ruim aanbod van professioneel en semiprofessioneel elektrisch gereedschap. Al 65 jaar en drie generaties lang kiezen we enkel gereedschap van de beste kwaliteit uit voor onze klanten. Cop Tools is bijvoorbeeld een officiële dealer van:

Zo vindt u altijd het juiste elektrisch gereedschap om de klus te klaren, van een schroefmachine tot een boor-beitelhamer en van een slijpmachine tot een cirkelzaag. Daarbij profiteert u bovendien van een ruim aanbod van 50.000 artikelen en onze vakkennis. Twijfelt u over welk gereedschap het beste is voor uw project? Dan adviseren we u graag. In de industrie of bij de vakman komen onze vertegenwoordigers desgewenst langs om u te adviseren.

Hoge druk reiniging
houtbewerking

Ontdek onze uitstekende service

Heeft uw elektrisch gereedschap nood aan herstel of onderhoud? Dan bent u van harte welkom in ons atelier. Onze hersteldienst zorgt dat u snel weer aan de slag kunt. In het atelier kunt u bovendien terecht voor het slijpen van uw gereedschap en voor draaiwerk. Ontdek het zelf tijdens uw bezoek aan onze groothandel voor elektrisch gereedschap in Boom, vlak bij Antwerpen! Heeft u toch nog vragen? Bel dan 03 888 16 72. We beantwoorden ze graag.

Neem contact op

  • Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.
    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid